loading

RRETH NESH
Electric Car Albania
Misioni

Misioni ynë është të nxisim tranzicionin drejt transportit të qëndrueshëm dhe miqësor me mjedisin në Shqipëri duke ofruar makinat elektrike të cilat janë të besueshme dhe të lehta ne përdorim. Synojmë të bëhemi platforma e zgjedhjes për të gjithë ata që duan të kenë ndikim pozitiv në mjedis ndërkohë që përfitojnë nga teknologjia moderne.

Vizioni

Vizioni ynë është të revolutionizojmë mënyrën si shqiptarët udhëtojnë duke bërë makinat elektrike të prekshme për të gjithë. Ne besojmë se e ardhmja e transportit gjendet në energjinë e pastër dhe ne dëshirojmë të jemi në krye të kësaj lëvizjeje. Duke ofruar një përvojë blerjeje të përkryer dhe shërbim ndaj klientit të jashtëzakonshëm, synojmë të inspirojmë njerëzit që të adoptojnë makinat elektrike si mjetin e tyre të preferuar të transportit, jo vetëm për shkak të ndikimit pozitiv në mjedis, por edhe për shkak të lehtësirave dhe uljes së kostos. Ne vizualizojmë një të ardhme ku makinat elektrike janë norma, dhe dëshirojmë të jemi forca përcjellëse prapa ketij ndryshimi në Shqipëri.

makina elektrike ne shqiperi
Shërbimet tona
shërbime të shkëlqyera dhe më të mira

Jeni në pervojen e Së Ardhmes së Transportit: Zbuloni Gamën tonë të Gjerë të Shërbimeve për Makinat Elektrike, nga Shitja deri te Mirembajtja dhe Zgjedhjet e Ngarkimit

honda e:ns1

Provoni të ardhmen e udhëtimit në qytet me makinën elektrike Honda e-NS1 – I lehtë, I modës dhe miqësor ndaj mjedisit

Miqësor ndaj mjedisit 100%
Kosto-efektiv 100%
Energji-efikas 100%
Performancë e lartë 100%
Brandet tona
Bashkohuni me ne për një eksperiencë elektrizuese

Ejani të shihni makinat tona të reja elektrike dhe zbuloni të ardhmen e mobilizimit të qëndrueshëm. Ju ftojmë të dëshmoni fuqinë dhe performancën e makinave tona miqësore ndaj mjedisit. Mos e humbni këtë mundësi për të udhëtuar drejt një të ardhmeje më të gjelbër

HONDA E-NS1